Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Άρτεμις είναι ενεργός και δραστήριος. Συχνά οργανώνουμε εκδηλώσεις προκειμένου να γνωριστούν τα μέλη του Συλλόγου καλύτερα αλλά και να καλωσορίσουμε νέα μέλη. Η έννοια της κοινότητας είναι σημαντική και μας ενδιαφέρει να έχουμε μια άμεση επικοινωνία μεταξύ μας ως μια μεγάλη οικογένεια.

Ενημερωτικά φυλλάδια

Μπορείτε να κατεβάσετε τα φυλλάδια ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο +30 2104520453 ή μέσω mail στη διεύθυνση info@histioartemis.gr. Θα χαρούμε να σας στείλουμε ό,τι χρειάζεστε.

Ιστιοκυτταρικές διαταραχές

Κατεβάστε το εδώ

Ιστιοκυττάρωση Langerhans (LCH)

Κατεβάστε το εδώ

Περιοδικό Συλλόγου

Κάθε χρόνο, στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε την ενημέρωση για την Ιστιοκυττάρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου ο Σύλλογος Άρτεμις εκδίδει ένα έντυπο περιοδικό με τα νέα της χρονιάς.

Παρακολουθήστε τα ιατρικά αλλά και τα κοινωνικά νέα του Συλλόγου μας και των μελών μας εδώ.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Μήνας ευαισθητοποίησης

Δεν είσαι μόνος! Η Iστιοκυττάρωση μπορεί να είναι μία σπάνια ασθένεια αλλά η ενημέρωση γι’ αυτή αφορά πολύ κόσμο. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και με αφορμή αυτό μπορούμε όλοι μαζί να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας για την σπάνια αυτή νόσο. Πώς; Με πολλούς τρόπους.

Στα social media: Αλλάξτε την φωτογραφία προφίλ σας στα social media. Ανεβάστε την φωτογραφία με την κορδέλα ευαισθητοποίησης, που θα βρείτε εδώ και χρησιμοποιήστε τα hashtag #histioawareness και #histioartemis.

Στον κοινωνικό σας κύκλο: μιλήστε για την Ιστιοκυττάρωση. Για παράδειγμα, ξέρετε εάν ο γιατρός σας είναι ενήμερος για την ασθένεια; Ένα μεγάλο μέρος του Ιατρικού Συλλόγου δεν γνωρίζει τη νόσο γιατί πολύ απλά είναι στατιστικά απίθανο να έχει συναντήσει έναν ασθενή. Ωστόσο όσο περισσότεροι γνωρίζουν τόσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει η διάγνωση και η σωστή αντιμετώπιση.