Νέα

ΣτηρίΖΩ τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, τα νοσοκομεία μας!

By 16/04/2020 No Comments

Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου Άρτεμις για την Ιστιοκυττάρωση,

Η πρωτόγνωρη, δυσάρεστη κατάσταση που όλοι ζούμε από τη στιγμή της εμφάνισης του COVID-19 που έχει εισβάλει στη ζωή μας απρόσμενα, μας έχει κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο απροετοίμαστοι είμαστε στην αντιμετώπιση μίας πανδημίας.

Εμείς, ο Σύλλογος «Άρτεμις», έχουμε ως σκοπό «την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε πάσχοντες από Ιστιοκυττάρωση». Τώρα ίσως περισσότερο από ποτέ λόγω COVID-19 είναι επιτακτική η ανάγκη να έχουμε δικαίωμα στην απαραίτητη νοσοκομειακή περίθαλψη. Το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας μας πρέπει να ενισχυθεί. Για το λόγο αυτό σε συνεργασία με την κυρία Σεμίραμις Παληού λαμβάνουμε τώρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε τη δράση  ΣτηρίΖΩ, για τη συγκέντρωση όσο το δυνατό περισσότερων χρημάτων, προκειμένου να αγοράσουμε νοσοκομειακό εξοπλισμό που θα δωρηθεί στα Νοσοκομεία Αναφοράς COVID-19 σε ολόκληρη τη χώρα. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας σε αυτή την άνιση μάχη που δίνουν καθημερινά μαζί με τους ασθενείς. Βοηθάμε σήμερα στην ενίσχυση του νοσοκομειακού εξοπλισμού μας για να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Εάν επιθυμείτε να στηρίξετε την δράση μας, μπορείτε να κάνετε δωρεά στον τραπεζικό μας λογαριασμό.  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε κάνετε κλικ εδώ: